κερδίστε προσκλήσεις

Παράσταση: Η Παγωμένη Πριγκίπισσα

Η Παγωμένη Πριγκίπισσα
Φεβ
14

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, το πιο αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, ¨Η Παγωμένη Πριγκίπισσα¨ σε θεατρική διασκευή.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο ¨ΠΑΝΘΕΟΝ¨ την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 11:30 το πρωί, στις 17:00 & 18:30 το απόγευμα.

Γενική είσοδος 6€. Κρατήσεις 6944062928.

Σε μια χώρα μακρινή και παγωμένη διαδραματίζεται η ιστορία αυτή, και μπορεί να χαρακτηριστεί, ύμνος στις αδερφικές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις, που κατά καιρούς απειλούνται και δοκιμάζονται από εξωτερικούς παράγοντες. Το καλό όμως, με συμμάχους του σταθερές αξίες, όπως ο θεσμός της οικογένειας, της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης και μετά από πολλές περιπέτειες, τελικά ανακηρύσσεται νικητής.

Μέσα από πολλά εφέ, ιδιαίτερους φωτισμούς, και live τραγούδια, ο μικρός θεατής ταξιδεύει μαζί με τους αγαπημένους του ήρωες και συμμετέχει μαζί τους στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Η διασκευή – σκηνοθεσία είναι του Κωνσταντίνου Μελίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, τα κοστούμια της Ελένης Δημοπούλου, οι χορογραφίες της Aθηνάς Σιώτη το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Μαρία Χειμώνα, Δέσποινα Τσαχουρίδου, Σωτηρία Αϊβαζίδη, Μελίνα Βαμπούλα, Μάριος Τσικές, Ζαχαρίας Γουέλα, Χριστίνα Ντούκα.

                                                              Κωνσταντίνος Μελίδης

                                                                    Σκηνοθέτης