κερδίστε προσκλήσεις

Παράσταση: Μάγος ΣΑΝΚΑΡΑ

Μάγος ΣΑΝΚΑΡΑ
Μαϊ
7

ΣΑΝΚΑΡΑ-ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ

Ο πολυμήχανος, ταλαντούχος κι αστείρευτος Σανκάρα επιστρέφει στην Πάτρα και στο Κιν/τρο Πάνθεον για να παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο magic show  για μικρούς και μεγάλους με τίτλο ”Ζήσε την Μαγεία’.’

Ο μεγάλος Έλληνας illusionist θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μαγείας και των ψευδαισθήσεων, – τους πιστούς εδώ και χρόνια θεατές, αλλά και θα προσκαλέσει τους νέους φίλους του να μυηθούν στην σφαίρα του μυστηρίου και του υπερφυσικού, δίνοντας το απόλυτο ρεσιτάλ μαγείας επί σκηνής.

Έχοντας ως άσο στο μανίκι του τα πρωτοπόρα και παράτολμα νούμερα, το μοναδικό κι αγχολυτικό του χιούμορ, τον σεβασμό και την συνέπεια να διακρίνει κάθε του παράσταση, γοητεύει και μαγνητίζει τους θεατές κάθε ηλικίας.

Αυτή την φορά το Κιν/τρο Πάνθεον μετατρέπεται σε έναν φανταστικό, διαδραστικό κόσμο όπου καθένας από εσάς συμμετέχει ενεργά, βιώνοντας τη μαγεία σε πρώτο πλάνο.

Από το show δεν θα λείψουν τα εντυπωσιακά stage

illusions (μαγικά νούμερα μεγάλης κλίμακας), κατά τα οποία ο Σανκάρα κι η παρτενέρ του θα εκτελέσουν μ’ ένα τρόπο τόσο συγκλονιστικό που θα σας αφήσουν άφωνους. Είναι το σημείο όπου η μαγεία και η θεατρικότητα ενώνονται κι έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτη σαγήνη των αισθήσεων.

Σας περιμένουν πάρα πολλές μοναδικές και μαγικές εκπλήξεις!

Η ικανότητά του να κατευθύνει το μυαλό σας στη διάσταση της μαγείας, σε συνδυασμό με το απροσδόκητο αποτέλεσμα, θα σας κάνουν να λατρέψετε αυτή την παράσταση και να ζήσετε την μαγεία!

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΜΑΙΟΥ ,ΩΡΑ 20:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ ,ΩΡΑ 19:00
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 8 ΕΥΡΩ
(ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ)