κερδίστε προσκλήσεις

Παράσταση: Πολύ κακές λέξεις

Πολύ κακές λέξεις
Μαρ
27

Πολύ κακές λέξεις,

με τη ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΙΔΟΥ στο ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ, στη ΠΑΤΡΑ

 Ένα ιδιαίτερο stand – up comedy, έρχεται να παρουσιάσει στους θεατές της Πάτρας η Σοφία Μουτίδου τη Κυριακή 27 και τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016, στο Πάνθεον.

Πρόκειται για έναν μονόλογο – stand-up comedy, στον οποίο ξετυλίγεται μπροστά μας η ιστορία μιας γυναίκας την ώρα που περιμένει στον προθάλαμο ενός διάσημου νευρολόγου… τόσο διάσημου που τους ασθενείς του τους επιλέγει έπειτα από casting… βλέπει μόνο τους πιο «ιδιαίτερους» και πιο διαταραγμένους και η πρωταγωνίστρια μας ελπίζει να είναι αυτή η τελική τυχερή η οποία θα κερδίσει 6 μήνες δωρεάν θεραπεία από τον διάσημο νευρολόγο – ψυχολόγο Τζέιμς Λόρενς καθώς και ένα έπαθλο 10.000 ευρώ.

Προκειμένου να το επιτύχει αυτό εξομολογείται τα πάντα όλα που της έχουν σπάσει τα νεύρα, οι άντρες, το σεξ, η πολιτική, η θρησκεία, ο γάμος , ο έρωτας… όλο αυτό το ξέσπασμα μαγνητοσκοπείται από την κάμερα του βοηθού του νευρολόγου.

Οι θεατές χρίζονται συνυποψήφιοι ασθενείς του προθαλάμου, ιδιαίτερα διαταραγμένες και αυτές προσωπικότητες, που αναμένουν την σειρά τους για τη δική τους οντισιόν και η πρωταγωνίστρια αποκτά έτσι έναν υγιή ανταγωνισμό και έχει την ευκαιρία να σπάσει τη σκηνική δράση και να δώσει μια διαδραστική νότα στην παράσταση , καθώς συνομιλεί, συμβουλεύεται, συμπορεύεται, συλλυπείται και μας θυμίζει ότι ψηλοί, κοντοί, ξανθοί, μελαχρινοί, τρελοί και λογικοί… συγκάτοικοι είμαστε όλοι στον σουρεαλισμό που λέγεται σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Η ηρωίδα της παράστασης όμως, δεν είναι τρελή… είναι μία απεγνωσμένη γυναίκα, μια γυναίκα που απλώς ελεύθερα βρίζει (όχι και τόσο αδίκως) για όλα όσα της πήγανε στραβά. Για όσα και όσους δεν μπορεί να αλλάξει, αποφασίζει απλά να τους «στολίσει»… με «ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΛΕΞΕΙΣ»

Ώρα παράστασης 21.15.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά στο ταμείο του ΠΑΝΘΕΟΝ και η τιμή του εισιτηρίου στην προπώληση είναι 10 Euro  ενώ η Γενική Είσοδος είναι στα 12 Euro.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Ομάδα ΔΕΛΤΑ

Πρωταγωνιστεί: Σοφία Μουτίδου

Συμμετέχει: ο Δημητρης Τσιώκος

Διάρκεια Έργου: 90 λεπτά

Διάρκεια δρώμενου (με διάλειμμα): 120 λεπτά

Υ.Γ. Το θέαμα είναι ακατάλληλο για Ανηλίκους κάτω των 15 ετών