κερδίστε προσκλήσεις

Παράσταση: Caveman

Caveman
Απρ
18

«CAVEMAN»

του Rob Becker

9Η ΧΡΟΝΙΑ!!!

Για άλλη μια φορά το φαινόμενο «CAVEMAN» του Rob Becker με τον Θανάση Βισκαδουράκη έρχεται στην Πάτρα στο θέατρο Πάνθεον Village την Δευτέρα  18 και την Τρίτη  19 Απριλίου στις 21.30.

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο R. Becker έπλασε τον  «Caveman», τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να… μονολογεί. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του.

Όλα αυτά τα χρόνια οι ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί! Ίσως απαντιούνται κατ’ ιδίαν από τους θεατές φεύγοντας από την παράσταση… και αυτή είναι η επιτυχία του Caveman! Να ιντριγκάρει, να προβληματίζει, να αστειεύεται, να κεντρίζει  τα δύο φύλλα!   Εννέα χρόνια τώρα ο Caveman έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς, στην Ελλάδα τον έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 270.000   θεατές ενώ σε ολόκληρο τον κόσμο πάνω από 15.000.000 θεατές.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους κωμικούς της νεώτερης γενιάς και είναι η εγγύηση για τον αέρα ανανέωσης που θα διακατέχει την φετινή παράσταση του Caveman.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη

Σκηνοθεσία: Γιώργος Οικονόμου

Διασκευή : Αναστασία Παπαστάθη

Σκηνικά – κοστούμια : Ειρήνη Παγώνη

Βοηθός σκηνοθέτη : Γιώργος Παπανδρέου

Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater

Στο  ρόλο του  Caveman ο Θανάσης Βισκαδουράκης

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Δευτέρα 18/4 & Τρίτη  19/4 στις 21.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος: 15 Ευρώ

Μειωμένο: 12 Ευρώ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες με το διάλειμμα

Εισιτήρια   προπωλούνται :

ΤΑΜΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ  2610-325778

www.viva.gr, 11876

Καταστήματα Public, www.public.gr