Αγοράστε τώρα τα εισιτήρια σας online (σε επιλεγμένες παραστάσεις)

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« All Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ
02/02 18:30 – 03/02 11:30 και 18:00

Φεβρουάριος 2 - Φεβρουάριος 3

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η θεατρική εταιρία «Μέθεξις», ετοίμασαν και παρουσιάζουν φέτος για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα το πρωτότυπο μιούζικαλ για παιδιά, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, του Τάσου Ιωαννίδη «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα».

Η παράσταση «Λάχανα και Χάχανα Κλικ στη Λαχανοχαχανοχώρα», θα ταξιδέψει για πρώτη φορά στην Πάτρα στο «Θέατρο Πάνθεον» για μια σχολική παράσταση για τους μικρούς μας φίλους.

«ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΟΧΑΧΑΝΟΧΩΡΑ»

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

TIMH ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 7€ – ΤΑΜΕΙΟ 8€

Ένα σύγχρονο μιούζικαλ για παιδιά, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας, με εξαιρετικούς συντελεστές, γνωστούς ηθοποιούς, βιντεοπροβολές, με ευφάνταστα σκηνικά, με πολύχρωμα κουστούμια για λαχανοξωτικά, παπαγάλους, ιπποπόταμους, πεταλούδες, νεράιδες, σε περιπλανήσεις με βαρκούλες, τρενάκια, πατίνια, στο ρυθμό και την μαγεία των τραγουδιών «ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΑ», επανέρχεται στις θεατρικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα και ταξιδεύει στο εξωτερικό στους απανταχού Έλληνες.

Πρωταγωνιστούν: Φώτης Σπύρος, Βασίλης Ζώης, Φαίη Ψωμαδάκη, Άννα Βασιλείου, Αλέξανδρος Σαριπανίδης, Τζούλια Σπυροπούλου, Μιχάλης Τριπόδης και ο Χρήστος Τριπόδης

Μουσική – κείμενο: Τάσος Ιωαννίδης
Σκηνοθεσία : Χρήστος Τριπόδης – Τάσος Ιωαννίδης

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Φεβρουάριος 2
Τέλος:
Φεβρουάριος 3
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Πάνθεον
Γούναρη 34
Πάτρα, Αχαΐας 26222 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
+302610325778
Ιστοσελίδα:
www.pantheon-patra.gr